Passie voor mooi en verzorgd haar

Het team van Kapsalon Rosa houdt zich continu bezig met haarmode, make-up en (hoofd)huidverbetering. Hiervoor worden trainingen gevolgd in binnen- en buitenland.

Saloneigenaar Walter is actief als trainer voor ALCINA en geeft trainingen/shows aan collega kappers op het gebied van knippen, kleuren en haar- en hoofdhuidaandoeningen.

Het team van kapsalon Rosa heeft al meerdere onderscheidingen binnen weten te slepen. Zoals de kapsalon Award voor provincie Overijssel, een derde plaats bij de verkiezing van beste haarwerksalon van Nederland en tweemaal gemeentewinnaar bij de verkiezing leukste kapsalon.

Meer weten? Bel ons!

Specialisaties

Eén op de drie personen in Nederland heeft een probleem met haar of hoofdhuid. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen gebruiken we de producten van ALCINA (haar en make-up) en Mediceuticals (hoofdhuidproblemen) én zijn we gecertificeerd haarwerk leverancier.

Ons team adviseert jou graag op het gebied van knippen, kleur en styling maar ook over het onderhoud van je haar en hoofdhuid. We kunnen je het beste van advies voorzien wanneer we je persoonlijk te woord staan, maak gerust een afspraak, we helpen je graag!

Afspraak maken